Alt om skøyter
Skøyter - Alt om skøyter

Alt om skøyter Skøytehistorie Skøytegeografi Ranking Et skøytemesterskap uten 10000 m Oscar Mathisen-dagboka 50-årsminner Ortygia-pokalen

Alt om skøyter – forside«ALT OM SKØYTER» er endelig tilbake igjen og kan bestilles fra:
Lars Finsen/Ortygia
Fjordavegen 1629
6817 Naustdal
tlf/sms/Vipps 99409066
e-post: lars.finsen krøllalfa ortygia.no

I «Alt om skøyter 2020» er hovedtema juniorrekorder og skøytebaner. Den har en full gjennomgang av utviklinga av juniorverdensrekordene gjennom tidene og en sterkt utvida baneseksjon der alle viktige skøytebaner presenteres med nøkkeldata, banerekorder og alle viktige mesterskap og rekorder. Det er også mer tekst i årets bok, som innledes med et sesongresymé, og mesterskapsgjennomgangen har også innholdsrike referater. Bilder er det derimot lite av, men vi skal se hva vi kan gjøre med det til neste år. Og for å få plass til all teksten og den store baneseksjonen, har jeg korta ned på statistikken. Men vil til gjengjeld presentere full statistikk på disse sidene.

Ellers inneholder den datoer for viktige stevner før og nå, lister over alle gjeldende norske og internasjonale rekorder og bestenoteringer med passeringstider hvis det er mulig å oppdrive dem, alle nasjonsrekordene på standarddistansene, NM- og VM-historikk, gjennomgang av fjorårets resultater med parsammensetninger og referater, adelskalender og distansestatistikk ned til nr. 100 og diverse annen statistisk snacks. 258 sider spekka med fakta og tall.

Prisen er 200 kr + porto, som inntil nyttår beløper seg til 87 kroner for ett eksemplar, 95 for 2, 130 for 3 eller 4.