Alt om skøyter
Skøyter - Alt om skøyter

Alt om skøyter Skøytehistorie Skøytegeografi Ranking Et skøytemesterskap uten 10000 m Oscar Mathisen-dagboka 50-årsminner Ortygia-pokalen

Alt om skøyter – forside«ALT OM SKØYTER» er endelig tilbake igjen og kan bestilles fra:
Lars Finsen/Ortygia
Fjordavegen 1629
6817 Naustdal
tlf/sms/Vipps 99409066
e-post: lars.finsen krøllalfa ortygia.no

I «Alt om skøyter 2019» er hovedtema rekordhistorikk og skøyteforandringer, med en full gjennomgang av utviklinga av verdens- og norgesrekordene gjennom tidene, mens skøyteforandringene presenteres i en kronologisk tabell. Mange er desperate og vil ha flere forandringer i skøytesporten og føler at den henger etter i utviklinga. Men årets bok skulle vel belegge godt nok at den snarere har vært forut for tida si og utvikla seg mer enn de fleste andre idretter.

Ellers inneholder den datoer for viktige stevner, før og nå, lister over alle gjeldende norske og internasjonale rekorder og bestenoteringer med passeringstider hvis det er mulig å oppdrive dem, alle nasjonsrekordene på standarddistansene, noen aktuelle banerekorder, NM- og VM-historikk, gjennomgang av fjorårets resultater med parsammensetninger, adelskalender og distansestatistikk ned til nr. 400 og diverse annen statistisk snacks. 250 sider spekka med fakta og tall.

Prisen er 200 kr + porto, som inntil nyttår beløper seg til 87 kroner for ett eksemplar, 95 for 2, 130 for 3 eller 4.